browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ära luba seda. Ole teadlik. Tegutse, ja jaga edasi!

märts 20, 2017

See on siin just sinu võimalus. Ära ütle hiljem, et sa ei teadnud, ära virise, et sinust mitte midagi ei sõltu. Ära halise hiljem, et häbi on olla eestlane. Sinu allkiri on siin oluline. Nad võivad mida iganes lubada, kuidas iganes ehitada jne… Ookeanielanike loomulik elu on OOKEANIS. Ma ujusin metsikute delfiinidega hommikuti Havail. Kui mul oli koduigatsus, siis tuli delfiini-emme ja lükkas minu ja enda vahele ujuma oma väikse delfiinipoju. Ta tuli mu laste-igatsust lohutama oma lapsega! Inimene, kes tahab ookeanielanikke akvaariumisse panna… sorry, mulle ei mahu lihtsalt pähe, et keegi saab olla praegusel ajal nii ebateadlik ja taandarenguga. See on häbiväärne. 

Ma tõesti soovin kogu südamest, et kõik ookeanielanikud oleksid vabad! 

Aita peatada ookeanikalade akvaariumi rajamist Eestisse