browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Helista kohe praegu oma emale ja ütle, et sa armastad teda!

märts 22, 2012

Ma käisin täna oma ema juures ja see oli nii armas ja vabastav koosolemine! Kui ma tuppa astusin, märkasin, et mu ema on nii väike. Aga kui ma ära tulin, olid ema ja minu silmad ühel kõrgusel ja me vaatasime teineteisele silma sisse ja naersime. Ema selg oli sirge, ta nägu oli noor ja selge, ta silmad naersid…! Mul on nii ilus ema! 

Kui tervistav on emale öelda, et armastan teda üle kõige maailmas, mitte ainult emadepäeval. Armastan teda ka siis, kui ei ela ega ole 24/7 ta kõrval. Armastan ka siis, kui ei helista iga päev. Mu süda armastab teda ka siis, kui suu metsa saadab…

Ema on ema on ema. Nii nagu roos on roos on roos.

Helista oma emale ja küsi, kuidas tal tänane päev läks… Ta ootab su kõnet.