browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Juhuseid juhib Kõiksus? Ei, mina! (Ok, tiba ka Youtube)

aprill 27, 2018

 

Otsisin hoopis teist videot youtubes, aga sattusin täiesti “juhuslikult” sellele videole. Üllatus seisnes selles, et kui olin lõpuni ära vaadanud, olin saanud palju rohkem vastuseid, kui ma küsida oleks osanudki! Vaatasin teist ja kolmandat korda ning kogesin palju põnevat, tuttavlikku ja toetavat energiat. Soovitan südamest – olge kohal ja vaadake ära. Ei, pigem tunnetage kehaliselt Alisa juttu. Olen Kõiksusele väga tänulik, et ta mind selle video juurde juhatas.  

Ehk vajad-kuuled-näed-tunned sinagi vastuseid?